Najbolje destinacije za bekpekere

Prestonica Srbije izabrana je kao najbolji grad za noćni provod na listi "top 10 destinacija za bekpekere" za 2011. koja otkrivaja nove teritorije za istraživanje, navodi se na sajtu offtrackplanet.com.
Prestonica Srbije izabrana je kao najbolji grad za noćni provod na listi "top 10 destinacija za bekpekere" za 2011. koja otkrivaja nove teritorije za istraživanje, navodi se na sajtu offtrackplanet.com.

Izabrano je 10 najinteresantnijih mesta koja bi svetski putnici trebalo da obiđu u 2011. godini, i to u raznim kategorijama kao što su: staro tradicionalno mesto, najbolje mesto za ples, najbolja umetnička scena...

Autori liste kažu da se ne treba obazirati na neke turističke vodiče koji sugerišu da Beogradu nedostaju dobra mesta za provod već ističu da glavni grad Srbije ima "najbolji noćni provod u celom istočnom bloku, ako ne i u celoj Evropi". Njihove impresije su da Srbi izlaze često i da znaju da se zabavljaju.

Evo kompletne liste najboljih 10 destinacija za bekpekere:

Najbolje plaže: Hrvatska

 

 

 

 




Najbolja umetnička scena: Berlin, Nemačka

Najbolja plesna destinacija: Kuba

Najbolji avantura i životinjski svet: Zanzibar

Najbolja stara tradicionalna destinacija: Istanbul

Najbolji kulturni miks: Bruklin, Njujork

Najbolja haotična metropola: Mumbai, Indija

Najbolje žurke: Beograd, Srbija

Najbolje istorijske znamenitosti: Luksemburg

Ukupno najbolja destinacija: Buenos Ajres, Argentina

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.