Najbolji aerodromi za presedanje

Dobra organizacija i sadržaji aerodroma mogu da učine čuda, posebno kad idete na dalek let, a pritom negde i morate da presedate.
Najbolji aerodromi za presedanje
Foto: Pixabay
S tim na umu, organizacija "Airport Council International World" proglasila je najbolje aerodrome na svetu za presedanje za prošlu godinu, i to prema izboru putnika. 
 
Što se tiče kategorije najbolje usluge, neki aerodromi su se na listi našli prvi put. Tu su rimski Fjumićino, zatim aerodromi u Atini, Njukastlu, Klivlendu i, prvi put, aerodrom u Zagrebu. 
 
Kad je reč o većim aerodromima, oni u Delhiju i Mumbaiju proglašeni su za najbolje u kategoriji aerodroma koji beleže promet veći od 40 miliona putnika godišnje. 
 
"Svake godine aerodromi pridaju sve više važnosti pružanju boljeg iskustva putnicima. Korisnici očekuju udobno putovanje kroz vazdušne luke, ali i bezbednost", izjavila je za "Lonely planet" direktorka "Airport Council International" Anglia Gitens. 
 
U Severnoj Americi najbolje je presesti u Indianopolisu, na Bliskom Istoku u Abu Dabiju, a ako ste u Evropi, idealno je presesti u Sočiju. Ukoliko letite preko Afrike, sa presedanjem nećete imati puno brige u marokanskoj vezdušnoj luci Mohameda Petog.
  • Perkov Mirko

    20.03.2018 10:12
    U Istanbulu nedaju gratis ni WIFI oce sve da platis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja