Uvređeni nemački turista dobio odštetu 34,5 evra

Nemački turista dobio je odštetu jer je na odmoru u Egiptu bio suočen sa šaljivom predstavom koja je uključivala i pozdrav "Hajl Hitler", saopštio je danas sud.

Nemački turista dobio je odštetu jer je na odmoru u Egiptu bio suočen sa šaljivom predstavom koja je uključivala i pozdrav "Hajl Hitler", saopštio je danas sud.

Hotel u Šarm el Šeiku je organizovao predstavu koja je uključivala i prikazivanje pozdrava različitih naroda. Nemci su prikazani kako marširaju, podižu levu ruku i viču: "Hajl Hitler".

Turista je izjavio da je skeč bio neprijatan i da je zato pomislio da nije dobrodošao u hotelu, zbog čega je zatražio popust od 25 odsto na uplaćenih 689 evra, kao i naknadu od 500 evra za upropašteni odmor.

Sud je zaključio da tužitelju pripada popust od 20 odsto za poslednja dva dana boravka u hotelu, odnosno 34,5 evra, pošto mu nije bio upropašten ceo odmor, a loša šala nije isto što i diskriminacija, javlja DPA.

  • komsha

    06.07.2011 15:31
    pogresna ruka
    mozda se uvredio sto su dizali levu umesto desne ruke....
  • ns

    05.07.2011 04:38
    znači svi kod čelzi po 20% od ovomesečnog računa za kablovsku!!!
  • мире

    04.07.2011 22:40
    хахаха можда је неки јевреј па му засметало то, а и успут да се изгрбави за који евро..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.