Poznati i slavni kao bahati putnici

Žerar Depardje je nedavno šokirao članove posade i putnike aviona na liniji Pariz – Dablin, kada je pijan urinirao po podu na očigled svih. Međutim, on nije jedina zvezda koja se obrukala na nekom od letova.
Žerar Depardje je nedavno šokirao članove posade i putnike aviona na liniji Pariz – Dablin, kada je pijan urinirao po podu na očigled svih. Međutim, on nije jedina zvezda koja se obrukala na nekom od letova.

Ivanka Tramp

Bivša supruga biznismena Donalda Trampa, navodno je izbačena sa komercijalnog leta do Floride 2009. jer ju je iznerviralo sedište. Takođe, uznemirila su je deca koja su putovala sa svojim roditeljima, pa je počela da vrišti: "Hoću da se vratim kući!". Navodno je tada opsovala jednu od beba. Zvaničnici aviokompanije tvrde da se ponašala toliko bahato, da su je morali izbaciti iz aviona.

Piter Bak

Gitarista grupe REM uhapšen posle izliva besa u jednom britanskom Boing-u 747. Bio je toliko pijan, da je kravatu jednog od stjuarda, na silu vezao jednoj stjuardesi. Bak čije je ponašanje neko od putnika opisao kao "transformaciju iz dr Džekila u gosn. Hajda", oslobođen je optužbi.

Oasis

Avioprevoznik Cathay Pacific doživotno je zabranio bendu Oasis prevoz njihovim avionima. Braća Galager su navodno devedesetih upravo na letu ovog prevoznika započeli trend koji je u medijima kasnije prozvan "air rage" (bes u vazduhu).

Suzan Bojl

Pevačica koja je stekla popularnost nastupom u emisiji "Britain’s Got Talent", optužena je da je izvređala svoju nećaku, inače ličnu asistentkinju na letu za Tokio. Tim menadžera bio je toliko zabrinut zbog njenog ponašanja, da su odlučili da je čarter letom vrate u Škotsku.

Prijanka Čopra

Manje poznata bolivudska glumica Prijanka Čopra bila je u centru pažnje indijskih medija jer se na letu za Dubai potukla sa jednim od putnika. Čovek koji je izgleda izvukao deblji kraj, navodno se žalio posadi zato što je glumica koristila mobilni telefon.

Brajan Mekfaden

Bivši pevač grupe "Westlife" Brajan Mekfaden optužen je za grubo kršenje pravila u avionu, kada je u kabini prve klase zapalio cigaretu. Mekfaden je tvrdio da su članovi posade "napravili od komarca magarca", a posle incidenta nije vođen nikakav postupak protiv njega.

Naomi Kempbel

Ni jedna galerija incidenata slavnih ne može proći bez Naomi Kempbel, čiji nerealni zahtevi i buntovničko ponašanje je već godinama čine metom za paparace. Supermodelu jednom prilikom nije bilo dozvoljeno ni da poleti za Los Anđeles jer je optužila posadu Britiš Ervejza za izgubljeni prtljag. Dok su je izvodili iz aviona, ona je udarila jednog od policajaca mobilnim telefonom i kasnije osuđena zbog narušavanja reda i napada na policajca.

Kortni Lav

Udovica pokojnog pevača Nirvane uhapšena je na londonskom aerodromu Heathrow 2003. jer se nasilno ponašala prema članovima posade. Dok je napuštala policijsku stanicu, rekla je novinarima: "Opsovala sam jednu damu. Moja ćerka kaže da sam oduvek imala pogana usta".

Dejvid Haselhof

Dejvidu Haselhofu, zvezdi serije "Čuvari plaže", nije dozvoljeno da se ukrca u avion Britiš Ervejza jer se pojavio pijan u salonu prve klase. Glumac je viđen kako tumara terminalom i navodno pije viski, dok je čekao svoj let za Los Anđeles. To je kasnije potvrdio i agent za odnose s javnošću te kompanije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.