Ruski turisti najiritantniji

Rusi su najiritantniji turisti jer su tokom odmora "bučni" i "nepristojni", rezultati su najnovije ankete koja je sprovedena na području Evrope.
Rusi su najiritantniji turisti jer su tokom odmora "bučni" i "nepristojni", rezultati su najnovije ankete koja je sprovedena na području Evrope.

Vreme godišnjih odmora nudi mogućnost upoznavanja ljudi iz različitih delova sveta koji mogu poboljšati naš odmor ili ga uništiti. Portal Zoover ispitao je 12.000 turista iz 20 evropskih zemalja o tome koje su nacije najiritantnije na odmorima.

Ubjedljivo na prvom mestu su bili Rusi za koje se izjasnilo 42 odsto ispitanika. U objašnjenju najčešće su navedeni opisi "bučni", "nepristojni" i "sa lošim manirima".

Na drugom mestu su Nemci sa 17 odsto glasova, a na trećem Britanci sa 13 odsto glasova.

Zanimljivo je da najveći broj Rusa letuje u Turskoj, potom u Egiptu i Španiji. Kada su Nemci u pitanju, prvo mesto hit destinacija zauzima Španija, koju slede Turska i Italija. Kod Britanaca je Španija takođe na prvom mestu, ali je na drugom Grčka koju prati Italija.

Najbolji turisti su Austrijanci, Belgijanci, Skandinavci i Grci.

  • LOL

    15.08.2013 12:01
    bez generalizacije
    Al rusi su u globalu iritantni i bučni.Čast izuecima.A još kad su u pitanju ruski turisti odmah osetite potrebu da bežite na drugi kraj plaže ako su vam mir i tišina mili.
  • 14.08.2013 11:20
    @Lalos
    ne lupaj ko otvoren prozor...gosti iz nase zemlje na exitu su pravo cvece kad bacaju smece,urlicu ulicama i uriniraju okolo.
  • Sasha

    13.08.2013 15:41
    @ Lalos
    najbolji su ti domaci gosti i domace manifestacije...

    http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/293918-pocela-je-guca-da-se-upiskis-od-srece
    http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/336914/Padne-baksis-i-od-500-evra

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja