Restoranski meni od 45 stranica flaširane vode

Restoran "Ray’s & Stark Bar" iz Los Anđelesa napravio je meni od 45 stranica koji sadrži isključivo flaširanu vodu.

Restoran "Ray’s & Stark Bar" iz Los Anđelesa napravio je meni od 45 stranica koji sadrži isključivo flaširanu vodu.

Vlasnici restorana ponudili su "najekskluzivniji vodeni meni" u gradu, u kojem se nalazi ponuda vode iz 10 različitih zemalja sveta.

"Mi smo navikli na kombinovanje hrane sa vinom ili pivom, ali veliki broj ljudi ne zna da je i voda jednako važna za čitav obrok", rekao je Martin Ris, generalni direktor restorana.

Boce vode "Berg", sakupljene na glečerima Grenlanda, i poznatije "Evian", nude se u pakovanjima od 0,75 do jednog litra, a cene se kreću od osam do 20 dolara po boci.

Najskuplja boca vode je Risova vlastita voda "Beverly Hills 9OH2O", proizvedena u Kaliforniji, a košta 40 dolara. Ris je naziva šampanjcem među vodama.

Meni sadrži informacije o poreklu svake vode, sadržaju minerala i ukusu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja