Šta sve nude najskuplje avio karte na svetu

Avio-saobraćaj se svakog dana razvija i napreduje te se tako mnoge avio-kompanije se trude da privuku putnike za svoje avio linije praveći first-minute i last-minute ponude. 

Avio-saobraćaj se svakog dana razvija i napreduje te se tako mnoge avio-kompanije se trude da privuku putnike za svoje avio linije praveći first-minute i last-minute ponude.

Ali isto tako pokušavaju da na sve načine privuku i bogatu klijentelu odnosno milionere i multimilijardere. Pogledajte koje avio-kompanije nude lusuzna putovanja, po kojoj ceni i šta je sve uključeno u taj luksuz odnosno koje su to najskuplje avionske karte na svetu.

10. NjUJORK – SINGAPUR (SINGAPUR AIRLINES) 14.000 DOLARA

Ako ikada budete na ovom letu, bićete u prilici da uživate u apartmanima prve klase. Imaćete čak i sopstvenu spavaću sobu i krevet, u kojoj možete da se opustite posle gurmanskog obroka i skupog vina.

9. LOS ANĐELES – MELBURN (QANTAS) 14.974 DOLARA

Luksuz u ovom avionu počinje odmaranjem u kožnim sedištima pored kamina koji pucketa, a za one koji žele da se zabave, postoje zavaljeni kreveti i veliki tač-skrinovi na kojima možete da pronađete bilo šta što vas zanima.

8. LOS ANĐELES – TOKIO (JAPAN AIRLINES) 16.078 DOLARA

Dok putujete prvom klasom, imaćete priliku da se opuštate na kožnim presvlakama, najudobnijim krevetima sa najkvalitetnijim dušecima, uz dobar izbor vina i raznovrstan zabavni program.

7. NjUJORK – SINGAPUR (VIRGIN ATLANTIK) 21.000 DOLARA

Na ovom skupom letu, oduševiće vas komfor koji pružaju sedišta koja se obaraju i prilagođavaju vašem položaju tela. Monitori namenjeni svakom putniku, održavanje sastanaka u samom avionu i gurmanska kuhinja samo su neke od prednosti koje će vam biti priuštene na ovom letu.

6. NjUJORK – SINGAPUR (SWISS AIR) 22.265 DOLARA

Povratna karta ovom čudesnom letelicom obećava da ćete se osećati “kao u sopstvenom domu iznad oblaka“. Veliki kreveti, specijaliteti svetski poznatih kulinara i moderno opremljeni toaleti, učiniće ovo putovanje nezaboravnim.

5. HONG KONG – NjUJORK (CATHAY PACIFIK) 26.572 DOLARA

(Kataj Pacifik) Usluga na ovom letu je i međunarodno priznata i nagrađivana, tako da je kvalitet već dokazan ako ste još uvek nepoverljivi. U prostranoj unutrašnjosti aviona, putnici probaju različite specijalitete kineske kuhinje i naravno, kavijar za doručak.

4. NjUJORK – PEKING (KOREAN AIR) 27.000 DOLARA

U ovom avionu osetićete duh kineske kulture i umetnosti, dok uživate u orijentalnim specijalitetima i tradicionalnom vinu. Pritiskom na jedno dugme, možete podesiti vaše sedište za spavanje i prepustiti se jedinstvenom užitku.

3. SAN FRANCISKO – ABU DABI 28.000 DOLARA

Spektakularan let nudi kožni nameštaj, podeljene ekrane za zabavu, privatne mini-barove i bogate jelovnike i karte pića, što pruža ugođaj svim vašim čulima.

2. LOS ANĐELES – DUBAI (EMIRATES FLIGHT) 30.000 DOLARA

Sasvim zaluženo drugo mesto drži ovaj let sa cenom od neverovatnih 30.000 dolara, kojim putuju mnoge poznate ličnosti i zvezde kao i najbogatiji biznismeni. Svi oni uživaju u svojim privatnim apartmanima, spa-prostorijama i mini-baru, koji čine da 16 sati leta bukvalno prolete.

1. NjUJORK – HONG KONG (LUFTHANSA) 43.535 DOLARA

Ovo je najskuplja karta trenutno na svetu, čija cena iznosi "samo" 43.535 dolara. Avion pruža opcije izbora ličnog asistenta, toaletnih objekata, najboljih berbi vina i umeća velikih svetskih kulinara.

  • ovo

    26.11.2014 17:43
    treba
    zabraniti.zagadjuju zajednicki vazduh,vodu i ostalo.nek idu mazgama,kamilama,volovima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.