VIDEO: Kornjača bez nogu dobila točkove

Gospođa T, 90-godišnja kornjača iz Velsa nedavno je preživela napad pacova tokom hibernacije i ostala bez nogu. Srećom, dečak koji ju pre 30 godina dobio na poklon, u međuvremenu je postao inženjer.
Gospođa T, 90-godišnja kornjača iz Velsa nedavno je preživela napad pacova tokom hibernacije i ostala bez nogu. Srećom, dečak koji ju pre 30 godina dobio na poklon, u međuvremenu je postao inženjer.

Njena vlasnica Džud Rajder u oktorbu prošle godine pripremila je svoju ljubimicu za hibernaciju. Ipak, u aprilu ove godine, jedan pacov je pronašao put do nje u šupi i odgrizao joj obe prednje noge. Veterinari nisu ništa mogli da učine po tom pitanju, već su samo očistili rane. Ipak, njena vlasnica nije želela da stvari ostanu takve.

Tako se Džud obratila svom sinu Dejlu, koji je inženjer mašinstva i koji je gospođi T. pričvrstio toškove za oklop, kako bi ona ponovo mogla da se kreće. "Odmah je počela da se kreće, a sad je i mnogo brža nego pre. Još je mlada, ima još barem 50 godina pred sobom. Samo će joj sad, s vremena na vreme, trebati novi par guma", našalili su se njeni vlasnici.

Inače, napadi pacova na kornjače nisu retkost. I najstarija britanska kornjača, 130-godišnji Tomas, uginuo je upravo od ugriza pacova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.