Niš dobio Banku hrane za napuštene životinje

Banka hrane za napuštene životinje u Nišu počela je sa radom sredinom ovog meseca i već sada nahranila stomačiće niških pasa i mačaka.
Petšopovi iz Niša mogu od koordinatora akcije da preuzmu plakat Banke hrane i da ga okače u svojim radnjama. 
 
Prodavci su dužni da svoje mušterije upute na koji način mogu da podrže ovu akciju i da ih pitaju da li žele da, pored hrane za svog ljubimca, u petšopu kupe hranu i za napuštene životinje. Hrana koji se na taj način prikupi ostaje u petšopu dok ih volonteri Banke hrane za napuštene životinje ne preuzmu i dalje rasporede starateljima napuštenih životinja na različitim lokacijama u Nišu. 
 
Nema razloga za sumnju da će vaša donacija završiti na pogrešnom mestu, jer volonteri akcije redovno obaveštavaju Nišlije kome su poklonili njihove donacije. 
 
Ukoliko želite da se informišete u kojim petšopoviima u Nišu možete kupiti hranu za napuštene pse i mace to možete učiniti na facebook stranici Banka hrane za napuštene životinje u Nišu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.