Sportisti kupuju majčino mleko preko interneta

Online prodaja je postala uobičajena, a sad se u ponudi na internetu našlo i majčino mleko, koje nije namenjeno samo bebama.
Online prodaja je postala uobičajena, a sad se u ponudi na internetu našlo i majčino mleko, koje nije namenjeno samo bebama.

Prodaja majčinog mleka je postala uobičajena praksa, kupuju ga majke za svoju decu, ali i sportisti i bilderi, jer ga smatraju "prirodnom superhranom".

"Po svemu sudeći, prodaja majčinog mleka je postala uobičajena", izjavio je Arthur Eidelman, urednik magazina Breastfeeding Medicine. Žene su prepoznale komercijalne vrednosti mleka, zbog čega je ugroženo doniranje neprofitnim bankama mleka.

Stručnjaci upozoravaju da je putem interneta veoma rizično kupiti majčino mleko zbog rizika od bakterijske kontaminacije zbog nepravilnog skladištenja i hlađenja.

  • Rambo

    19.06.2015 07:25
    Zato treba piti sa izvora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Sve manje obolelih od gripa

U Srbiji je od 29. aprila do 5. maja prijavljeno 3.218 slučajeva oboljenja sličnih gripu, saopštio je Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut".