Novosadski informativni portal 021

Život

Da li ste previše seksi za svoj posao?

Sve žene obožavaju da se sređuju za posao. Svaka ima neki svoj, lični stil. Neka čak i provokativan. Koja su to "nepisana" pravila pristojnog oblačenja i kako da znate da li ste vi ona o kojoj koleginice šapuću na pauzi?

Kako izgleda posao hotlajn radnice?

Kako izgleda biti sa druge strane žice "bezobraznih" telefona? Evo iskustva jedne devojke koja je počela da se bavi ovim poslom da bi se izvukla iz dugova.

Zdravim obrokom otpočnite dan

Loše navike u ishrani mnogo nas koštaju, ali ih se obično retko odričemo. Između zdravih namirnica i brze hrane uglavnom se opredeljujemo za drugu opciju, pravdajući se obavezama i tempom života koji nam ne ostavlja mnogo vremena za sebe.

Budite glasni tokom seksa

Sigurni smo da većina parova, što zbog dece, roditelja, komšija se trude da tokom seksa budu što tiši iako bi želeli potpuno suprotno.

Menstruaciona bol je jača ako pušite

Menstrualni bolovi kod nekih žena stvarno su teška muka koju trpe svaki mesec, a mnoge od njih bi svoje probleme mogle drastično da smanje ako prestanu da puše.

Pas slučajno upucao gazdu

Ričard Fips (46) iz Vajominga ranjen je iz puške u desnu ruku, a metak, koji mu je okrznuo i leđa, ispalio je njegov pas.

Sve više roditelja odbija da vakciniše decu

Načelnica Odeljenja za imunizaciju Instituta za javno zdravlje Srbije Goranka Lončarević izjavila je da bi sistemskom vakcinacijom trebalo da bude obuhvaćeno 95 odsto dece, ali da to nije tako, jer roditelji u Srbiji sve češće odbijaju da vakcinišu decu.

Psa možda uspavaju zbog testamenta vlasnice

Želja jedne žene iz Indijane da sa njom sahrane i njenog psa Belu ne bi bila toliko čudna, niti bi podigla toliko prašine, da se nije našla u testamentu pokojne gospođe, koji je otvoren u trenutku u kome je Bela i dalje živa.