Anonimna poruka porodici koja tuži lekare iz Betanije

Novosadski bračni par Spasojević, koji su tužili četvoro lekara novosadskog porodilišta zbog smrti svoje bebe, zatekli su u svom sandučeto pismo u kom ih nepoznati pošiljalac upozorava da su "krenuli na opasne ljude".

Novosadski bračni par Spasojević, koji su tužili četvoro lekara novosadskog porodilišta zbog smrti svoje bebe, zatekli su u svom sandučeto pismo u kom ih nepoznati pošiljalac upozorava da su "krenuli na opasne ljude".

Anonimno pismo takođe upozorava Spasojeviće i na kriminal i korupciju u novosadskom sudu, a pošiljalac tvrdi da i da je jedna od tuženih lekarki u prijateljskim odnosima sa zamenicom javnog tužioca i da može direktno da utiče na ishod suđenja. Kako piše Press, u tekstu se još navodi i da se slučajevi ne rešavaju u sudnici, već u nekoliko kafana oko Suda, ili na ručkovima i večerama po salašima.

Uprkos ovim "upozorenjima", Spasojevići najavljuju da neće odustati od tužbe protiv četvoro lekara Betanije.

Podsetimo, bračni par je izgubio dete 15. oktobra, nakon što je lekarska komisija dva puta odložila izvođenje carskog reza. Zbog smrti deteta oni su podneli krivične prijave protiv četvoro lekara - načelnika klinike Dragana Budakova, Aleksandre Novakov-Mikić, Gabrijele Kečkeš i Tihomira Vejnovića.

Nakon toga, u žižu javnosti došao je i slučaj bebe Milice Ždero koja je takođe umrla pod okolnostima koje do danas nisu do kraja razjašnjene.

  • PREZIVELA JEDVA..

    20.08.2012 15:24
    privatna porodilista?
    U nekom od vasih reagovanja cuh da ce nam biti bolje u privatnim porodilistima,ali zasto??Pa tu Betaniju su nasi roditelji pravili i od njihovih plata odvajali da bi nama bilo bolje,da bismo mi nasu decu u boljim uslovima radjali.Upravo ti nabrojani,Petrovici,Novakovke,Spajici,vejnovici ce biti ti koji ce imati para da otvore svoja privatna porodilista.A gle cuda??tada ce evoluirati u prijatne,visoko strucne lekare u skladu sa diplomom i zakletvom u pozlacenom ramu.Sta mislite sta se tek desava zenama koje moraju biti operisane,smestene u barakama koje su jos 80-tih trebale biti spaljene-logor!!!!
  • eli

    30.05.2012 05:59
    nema sanse
    Nema sanse da neko skine tog dr Tita. Zivi bili , pa videli. Pola Vojvodine mu je platilo carski ili na uslugu, pa sad izracunajte ko ce da ga zatvori kad im treba... To vazi bar za pola zena ovde.
  • 29.05.2012 16:51
    Novosađanka
    Ti pojedinci koji misle da su neko i nešto i da im niko ne može jako se varaju, staće i njima neko na kraj, a porodici podrška, ne odustajte, pred siledžijama ne treba ustuknuti pogotovo kad je ovakvo zlo u pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti