Preskoči kontejner-NS diciplina(foto)

Na mnogo mesta u gradu kontejneri sa smećem stoje na trotoaru, žale se Novosađani.

Na mnogo mesta u gradu kontejneri sa smećem stoje na trotoaru, žale se Novosađani. Pešaci su primorani da se kreću kolovozom, provlačeći se između kontejnera i automobila.

"U gradu nisu uređena kontejnerska mesta i to nije u nadležnosti Čistoće, već Gradske uprave za komunalne poslove i preduzeća Urbanizam", kaže Milica Vlaisavljević, portparolka Čistoće.

Osim na trotoarima, kontejnera ima i na parking mestima, kolovozima, zelenim površinama...

Uprkos postojećim propisima, i kod izgradnje novih zgrada i kod rekonstrukcije ulica, retko budu predviđena adekvatna mesta za odlaganje smeća.

  • pera lastic

    09.07.2010 07:03
    nije u nadleznosti cistoce
    a radnici cistoce kada istresu smece, samo malo poguraju kontejnere i to je to, retko se i potrude da ih bar nekako stave na iole pristojnije mesto, a u ulicama na klisi, kada israzne kantu samo je ostave na putu, pa vozaci moraju da voze slalom kao na testvima automibila...
  • 08.07.2010 13:08
    Novosadjani imaju vise tipova ulicno-trotoarske rekreacije poput obilazenje automobila parkiranih na trotaru s tim sto tada moraju hodati tom prilikom po kolovozu punih rup, te rupcage treba vesto izbeci a kada padne i najmanja kisa pored svih prepreka na trotoaru mora jos izbegavati i rupe pune vode i jos da procene svoju brzinu i brzinu auta koji ide njihovom stranom kako bi sto brze zbrisu kako ne bi bili istusirani vodom iz rupcaga sa kolovoza.
    Novosadjanima nikada nije dosadno, uvek neka korisno rekreativna iznenadjenja
  • budala

    08.07.2010 11:42
    zasto?
    "Uprkos prostojećim propisima, i kod izgradnje novih zgrada i kod rekonstrukcije ulica, retko budu predviđena adekvatna mesta za odlaganje smeća."

    Zasto?



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti