Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Rehabilitovan Draža Mihailović

Komandant četničkog pokreta Dragoljub Draža Mihailović rehabilitovan je odlukom Višeg suda u Beogradu u procesu koji mnogi ocenjuju istorijskim.

Završena talačka kriza u Kabulu

Pet osoba, među kojima jedan američki državljanin, poginulo je u napadu talibana u restoranu jednog hotela u Kabulu, za vreme koncerta avganistanske muzike.

Vlasnik novosadske agencije "Gvozden" tuži državu

U novosadskom Višem sudu održano je prvo ročište po tužbi vlasnika novosadske detektivske agencije "Gvozden" Uglješe Grgura protiv države, koji zbog neosnovanog lišenja slobode traži skoro 170 miliona dinara, odnosno oko milion i po evra.

Lavrov večeras stiže u Srbiju

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stiže večeras u posetu Srbiji, a na aerodromu u Beogradu dočekaće ga šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Svako peto preduzeće kasni sa otplatom kredita

Svako peto preduzeće i svaki šesti preduzetnik kasne u otplati uzetih kredita, dok su građani revnosniji pa tek svaki 14 građanin ne plaća rate na vreme, pokazali su poslednji podaci Udruženja banaka Srbije (UBS).

Premijer učiteljici bez posla: Počnite da se bavite politikom

Hrvatskog premijera Zorana Milanovića danas je u Gunji, nakon sednice vlade, zaustavila učiteljica Kata Huber, koja je kao tehnološki višak ostala bez posla, i požalila se da nijedan direktor ne želi da je zaposli, jer im "politički nije po volji", na šta joj je on preporučio da počne da se bavi politikom.