Švercovao 24 imigranta u hladnjači

Mađarska policija sprečila je 36-godišnjeg državljanina Srbije da u hladnjači prošvercuje 24 ilegalna imigranta u Austriju.

Mađarska policija sprečila je 36-godišnjeg državljanina Srbije da u hladnjači prošvercuje 24 ilegalna imigranta u Austriju.

Kako je saopštila policija, kamion je zaustavljen na auto-putu kod Đera, u blizini granice sa Austrijom.

U hladnjači je otkriveno devet ilegalnih imigranata iz Iraka i 15 imigranata iz Sirije, uključujući i dve žene i jedno dete.

Takođe se navodi da su prevoz organizovala dva krijumčara ljudi, a da su imigranti čekali dva sata u šumi kod srpsko-mađarske granice da bi ih vozač, koji ima dvojno srpsko-mađarsko državljanstvo, pokupio u Morahalomu kako bi ih prevezao u Austriju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija