Biće smanjena cena gasa za komercijalne kupce?

U Srbiji će, do kraja godine, najverovatnije doći do smanjenja cene prirodnog gasa za komercijalne kupce, najavio je danas direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.

U Srbiji će, do kraja godine, najverovatnije doći do smanjenja cene prirodnog gasa za komercijalne kupce, najavio je danas direktor Srbijagasa Dušan Bajatović.

Do tog sniženja će doći ako se nastavi aktuelni trend pada cena nafte, rekao je Bajatović.

On je dodao da se očekuje i pad cena gasa na berzama na oko 220 dolara za 1.000 kubika u trećem i četvrtom kvartalu ove godine što će, kako je pojasnio, biti dobro za državu Srbuju, jer će dati manje deviza za kupovinu gasa koji uvozimo.

Bajatović je istakao da prema aranžmanu sa MMF-om više neće biti nikakve državne pomoći ni za "Srbijagas", ni za EPS.

  • pananius

    14.05.2015 14:58
    bajati , a šta ćeš sa gubicima firme ??
    bajati , kad si tako velikodušan , pošto ti je plata tri puta veća od zumbulkine , ruku pod ruku i da pokrijete milijardske gubitke institucija kojim rukovodite. Lako je ovako upravljati i bahatiti se. Lako je tuđim tompusom po gloginjama mlatiti !!!! Bando bahata !
  • Bole

    14.05.2015 07:19
    Ma laze kao i svaki put. Nema od tog ništa, biće poskupljenja 100%
  • 14.05.2015 01:58
    Ma super, a ja za 900 kubika platim bajatom 450 $...genijalan poslic, zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.