Palma: Kupujem ovce ako su gejevi uslov za EU

Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma rekao je da, ako je Parada ponosa uslov da Srbija uđe u EU, odmah ide da kupi ovce, ali, smatra, to nije uslov.
Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma rekao je da, ako je Parada ponosa uslov da Srbija uđe u EU, odmah ide da kupi ovce, ali, smatra, to nije uslov.

"Nemam ništa protiv tih ljudi, ali mislim da njihova prava nisu ugrožena. Oni su podneli zahtev da sedam dana šetaju Beogradom i izlažu svoja prava, pa nije to sajam automobila da se izlažu modeli", naveo je Palma.

Na pitanje da li se samo šalio kad je rekao da će ići da kupi ovce, lider JS je odgovorio da ostaje pri svojoj izjavi. "Pošto već imam 100 ovaca, samo ću da ih dokupim i povećam broj ako održavanje gej parade bude uslov za EU. Ne smetaju mi gejevi, ali neka to rade u svoja četiri zida, a ne da demonstriraju ulicama sedam dana", poručuje Palma.

Ovim povodom iz Gej lezbijskog info-centra su poručili da imaju pravo na održavanje manifestacije koja je Palmi sporna. "Parada ponosa kao takva nije uslov za ulazak Srbije u EU, ali poštovanje zakona, pre svega prava na slobodu okupljanja i prava na zaštitu od diskriminacije, jeste. Sramota je da jedan narodni poslanik ne zna zakone svoje zemlje. Jedino što imamo da poručimo Markoviću jeste: "Palma tera ovčice, lakoj lane, diri diri dane"."

Lider JS i ranije je više puta izjavljivao da se protivi održavanju gej parade u Beogradu, a zbog izjave da je homoseksualnost bolest Gej strejt alijansa ga je tužila 2011. Sud je u tom postupku odlučio da je Marković izvršio težak oblik diskriminacije homoseksulaca. Komentarišući presudu, Palma je tad rekao da nikad neće prihvatiti da se gej parada održi u Srbiji.

  • Nebojša

    14.05.2015 11:07
    Palma je seksualni kapacitet
    Opšti sa sto ovaca i planira da dokupi još.
  • Laki "M"

    14.05.2015 11:04
    Idemo redom
    Prvo da bolesna deca dobiju svoja prava, pa zatim siromašni da dobiju svoja prava, pa tek ondak možemo govoriti o pravama homosexualaca.
    Čisto da budemo humana država.
  • Laki "M"

    14.05.2015 11:01
    Žalosna slika Srbije
    Mnogo je žalosno da ovi što udaraju minuse smatraju važnijim prava homoseksualaca od prava bolesne dece na život. Ovo samo pokazuje procenat retardiranih u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija