Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Uklanjaju se bilbordi po Novom Sadu

Svi bilbordi koji se nalaze na teritoriji Novog Sada, a nisu bilbordi kompanije "Alma Kvatro" biće uklonjeni u najskorijem periodu, rekao je šef komunalne inspekcije Srđan Jakovljev.

Obuka volontera za rad sa decom

Udruženje "Dečiji osmeh" organizuje obuku volontera za rad sa decom obolelom od malignih bolesti. Edukacije će se održavati u julu, avgustu i septembru.

Otvoreni bazen na Spensu do kraja jula

Iako je gradska vlast najavljivala da će novoizgrađeni bazen kod Spensa biti otvoren polovinom jula, on će prema rečima direktora Spensa Borisa Barjaktarovića Novosađanima biti na raspolaganju od poslednje nedelje ovog meseca.

Isakov: Napravićemo novu RTV

Novi generalni direktor RTV-a Siniša Isakov najavio je da će uskoro oformiti novi, osavremenjeni tim, već dokazan u medijskom poslu, koji će, kako je rekao, biti sposoban da u kratkom periodu građanima pruži javni servis kakav im je potreban danas.

Prebacuju odgovornost za naftnu mrlju

Nakon što je na Dunavu kod Vukovara primećena naftna mrlja duga pet kilometara, nijedna institucija nije poslala zvaničan dopis o čemu se radi i koliko će zamućenje biti opasno za floru u faunu u Srbiji.

Pavličić ne očekuje novac od države

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić izjavio je da ne očekuje da će Novi Sad u ovoj godini moći da računa na tri milijarde dinara, koliko je predviđeno transferom iz državne kase posle izmena Zakona o finansiranju lokalnih samouprava.