Novosadski informativni portal 021

Zabava

Maštate li o "Božićnoj plati"?

Više od polovine zaposlenih Nemaca, njih 54 odsto, izjavilo je da redovno u različitom iznosu, dobija u formi "Božićne plate" novac pred Božić.

Ovo možete konzumirat i kada istekne rok

Naučeni smo da verujemo sitnim brojevima koji se nalaze na poleđini svakog proizvoda i koji označavaju njegov rok trajanja. Stručnjaci ističu kako nepotrebno bacamo hranu jer veliki broj namirnica nije štetan za organizam nakon isteka označenog roka.

Proslavljen Dan mrtvih u Meksiku

Lobanje na oltarima, sveće u mraku i kosturi šetaju ulicama. Ne, nije horor film, već Dan mrtvih u Meksiku, kada građani izlaze na ulice u čast mrtvih rođaka i prijatelja.

"Dijamant" Angele Merkel postao emotikon

Poslednjih deset godina na samitima svetskih državnika Angela Merkel bila je skoro uvek u centru pažnje, a njeno posebno držanje ruku postalo je izuzetno popularno. Sada je čak dobilo i poseban status na društvenim mrežama.

VIDEO: Prvi srpski pravoslavni crtani film

Grupa entuzijasta iz Pirota uz podršku izdavačke kuće "Znamenje" iz tog grada napravila je, kako kažu, prvi srpski pravoslavni crtani film "Nerukotvoreni lik Gospoda Isusa Hrista".

Danas je Svetski dan vegana

Na desetine delimično obnaženih aktivista organizacije PETA ležalo je prekriveno lažnom krvlju na Trafalgar skveru u Londonu i tako obeležilo Svetski dan vegana.

Saveti za zimsku vožnju bicikla

Ukoliko vam vožnja bicikla tokom cele godine ne deluje kao sumanuta ideja, ako vam malo snega i zime ne smetaju da uživate u vožnji svog omiljenog prevoznog sredstva, čekaju vas prazne biciklističke staze i mnogo uživanja.