Donald Tramp objavio da će se kandidovati za predsednika SAD

Američki milijarder Donald Tramp danas je objavio da će zvanično podneti zahtev za kandidata Republikanske partije na predstojećim izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Američki milijarder Donald Tramp danas je objavio da će zvanično podneti zahtev za kandidata Republikanske partije na predstojećim izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Jedan od najbogatijih Amerikanaca konačno je ostvario svoj plan, nakon više od dve decenije "flertovanja" sa potencijalnom kandidaturom.

Tramp je već formirao svoj štab, čiji će zadatak biti da "poveća njegove šanse da uđe u Belu kuću". Sličan štab milijarder je formirao i 1999. godine, ali se tada nije uključio u predsedničku trku.

Sam Tramp je ranije nekoliko puta naglašavao da je on "jedini koji može da vrati istinsku veličinu Amerike".

"Svima se može činiti da ja ovo činim radi zabave ili zato što je to dobro za moj biznis. Samo, ovo nije nikakva zabava. Ne činim ovo ni iz zadovoljstva, već zato što naša zemlja ima ozbiljne probleme", rekao je Donald Tramp, koji je sebe već etiketirao kao "najuspešnijeg čoveka koji se ikada kandidovao za predsednika SAD".

Najveći rival za mesto predsedničkog kandidata Republikanske partije Trampu će svakako biti Džeb Buš.

  • mrva

    16.06.2015 17:20
    hajde pajacu, go ahead! kompletiraj sliku sveopsteg americkog kiča
  • 16.06.2015 17:20
    lol

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet