VIDEO: Stakleni most popucao pod nogama turista

Grupa kineskih turista prošla je kroz pravi pakao kada im je pod nogama pukao stakleni most.
Grupa kineskih turista prošla je kroz pravi pakao kada im je pod nogama pukao stakleni most.

Jedna od turistkinja postavila je fotografiju napuklog mosta na društvenim mrežama i napisala da je osetila neverovatan strah dok je prolazila preko staklenog mosta postavljeno oko planine Juntai.

"Upravo sam bila svedok neverovatnog događaja. Stakleni prolaz oko Juntai planine upravo je napukao. Samo što sam zakoračila čula sam užasan zvuk pucanja i podrhtavanje pod nogama. Pogledala sam ispod sebe i videla napuklo staklo. Nisam znala kako se to desilo, a odjednom su svi počeli da vrište i da beže", rekla je ova turistkinja.

Njena fotografija je sklonjena sa društvenih mreža jer je navodno privukla previše pažnje i počela da širi paniku. Predstavnici ovog parka izjavili su da je deo mosta zatvoren za turiste dok se ne reši problem sa staklom, ali su istakli da nikome nije bio ugrožen život.

Inače, ovaj most je otvoren krajem septembra, dug je 300 metara, a je delo izraelskog arhitekte Haima Dotana. Postavljen je preko 180 metara duboke provalije u geološko-zabavnom parku Čangžažije, u centralnoj kineskoj provinciji Hunan. Sagrađen od staklenih panela debljine 24 milimetra, 25 puta jačih od običnog stakla, a prilikom otvaranja je rečeno da most može da izdrži težinu od čak 800 osoba istovremeno.

Most je, takođe, predviđen i za bandži skokove.

  • Burga

    08.10.2015 09:08
    Kinezi...
    Dosta im je i trajao
  • Мирослав Илић

    08.10.2015 06:36
    опса
    Није живот једна жена...
  • Lud

    08.10.2015 05:55
    Život
    Čuj ovog - nije bio ugrožen život!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet