Paraglajderom odleteo u Siriju da se pridruži pobunjenicima

Izraelska vojska je danas saopštila da je jedan Arapin iz Izraela paraglajderom odleteo u Siriju i da se incident još istražuje.

Izraelska vojska je danas saopštila da je jedan Arapin iz Izraela paraglajderom odleteo u Siriju i da se incident još istražuje.

Prvobitno se strahovalo da je Izraelca vetar slučajno odneo u Siriju i da ga je tamo uhvatila grupa pobunjenika, što bi Izrael dovelo u nezgodnu situaciju da mora da oslobodi taoca.

Vojni zvaničnici, međutim, kažu da sada izgleda da je 23-godišnjak planirao taj let padobranom s namerom da se pridruži sirijskim pobunjenicima.

Prethodnih godina su desetine izraelskih Arapa krišom ušle u Siriju da bi se uključili u građanski rat. Ovo bi bio prvi put da je neko to uradio iz vazduha.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet