Pronađeno mumificirano telo izgladnelog dečaka

Mumificirano telo četverogodišnjeg dečaka pronađeno je na krevetu dve godine nakon što je umro, otkriveno je tokom suđenja na sudu u Bredfordu u Engleskoj.
Mumificirano telo četverogodišnjeg dečaka pronađeno je na krevetu dve godine nakon što je umro, otkriveno je tokom suđenja na sudu u Bredfordu u Engleskoj.

Detalje stravičnog zločina izneli su medicinski stručnjaci tokom suđenja 43-godišnjoj majci Amandi Haton. Dečak Hamzah Kan umro je od gladi.

Na njegovom telu je i dalje bila odeća namenjena za novorođenčad. Pronađen je među hrpom stvari i to otkriće je šokiralo policajce koji su pretresali stan.

Dečak je bio toliko mršav da je nosio odeću za decu od šest do devet meseci.

Majka negira optužbe za ubistvo s predumišljajem.

Telo je otkriveno nakon što su se stanari 2011. godine počeli žaliti na smrad koji dolazi iz njenog stana. Kada su policijski službenici ušli u stan otkrili su dečakovo telo. Umro je 15. decembra 2009. godine.

"On nije rastao jer je mučen glađu veoma dug period, što je rezultiralo smrću. Kako je dete moglo umreti od gladi u 21. veku u Engleskoj?", upitao je tužilac Pol Grini tokom suđenja.

Kako je rečeno tokom ročišta, Haton je koristila marihuanu i alkohol, pa je za nju Hamzah bio na drugom mestu i manje bitan od njene zavisnosti. Najtužnije od svega je što je radila kao negovateljica.

Haton je optužena za ubistvo s predumišljajem po dve tačke: zbog neadekvatne ishrane deteta i netraženja medicinske pomoći za njega.

Dečakov otac Aftab Kan se razveo od Amande i živi u drugom gradu.

  • 18.09.2013 23:44
    Pa dobro zena juri levo desno, nije mogla uvek biti tu za njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet