Izrael prisluškivao Džona Kerija?

Izraelski obaveštajci prisluškivali su razgovore Džona Kerija, dok je pokušavao da posreduje između Izraela i Palestinske uprave, piše nemački "Špigl".

Izraelski obaveštajci prisluškivali su razgovore Džona Kerija, dok je pokušavao da posreduje između Izraela i Palestinske uprave, piše nemački "Špigl".

Taj izveštaj je potvrdilo nekoliko izvora u obaveštajnoj zajednici. Vlada u Jerusalimu je koristila informacije iz Kerijevih razgovora u svojim pregovorima, piše dalje nemački list.

Stejt department SAD i Izrael su odbili da bilo šta komentarišu.

Pregovori kojima su SAD posredovale čitavih devet meseci doživeli su krah krajem aprila.

  • bane021

    07.08.2014 13:06
    Pregovori...SAD......krah.......
    Ne znam dokle, a voleo bih. Idu mi na živce
  • Sremac

    04.08.2014 08:40
    ???
    Ne mogu da verujem.Zar se oni ne boje američkog bombardovanja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Norveška povećava vojnu pomoć Ukrajini

Norveška će ove godine vojnu pomoć Ukrajini povećati za sedam milijardi kruna (oko 590 miliona evra), na 22 milijarde kruna (1,9 milijardi evra) - najavio je danas premijer Jonas Gar Store.

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.