Pronađena nestala devojčica

Pripadnici MUP pronašli su nestalu devojčicu T.K. u Sefkerinu kod Pančeva, rekla je šefica Biroa MUP za saradnju sa medijima Biljana Popović Ivković.

Pripadnici MUP pronašli su nestalu devojčicu T.K. u Sefkerinu kod Pančeva, rekla je šefica Biroa MUP za saradnju sa medijima Biljana Popović Ivković.

"Pripadnici valjevske policije raspisali su objavu za nestalom devojčicom T.K. i ona je pronađena u Sefkerinu nadomak Pančeva", rekla je ona. Navela je da je obavešten Centar za socijalni rad, a da je devojčica trenutno u policijskoj stanici u Opovu gde čeka da je preuzmu roditelji.

Devojcica je nestala u ponedeljak, objavila je ranije danas organizacija Astra na svom Fejsbuk profilu. U objavi organizacije Astra se navodi da je devojčica Tatjana Kovač, stara 16 godina, poslednji put viđena kod Pančevačkog mosta 15. juna oko 10 sati, u pratnji muškarca sa belim kačketom, a da je na sebi imala šarene helanke i majicu.

Obaveštenje o nestanku devojčice na Tviter profilu postavio je i otac Tijane Jurić, Igor Juric, koji je apelovao na sve koji su je primetili da jave na broj 116-000.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija