Struja spržila tinejdžera na krovu vagona na Železničkoj, drugi teško povređen

Mladić star 19 godina, poginuo je od strujnog udara nešto posle ponoći na Savskom trgu u Beogradu, dok je drugi povređen i sa opekotinama prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.
Mladić star 19 godina, poginuo je od strujnog udara nešto posle ponoći na Savskom trgu u Beogradu, dok je drugi povređen i sa opekotinama prebačen u Urgentni centar na reanimaciju, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

"Intervenisale su dve ekipe hitne pomoći i vatrogasci, koji pretpostavljaju da je obojicu struja udarila, dok su bili na krovu jednog železničkog vagona, jer je tamo jedan ostao spržen, pa su vatrogasci tražili da se pre intervencije isključi struja duž pruge", rekla je Macura Tanjugu.

Prema nezvaničnim saznanjima, do nesreće je došlo u delu gde se nalaze teretni vagoni. Nesreća se desila na vagonu koji je trebalo da ide u Rijeku.

Pretpostavlja se da je jedan dečak naskočio na vagon dok ga je drugi pridržavao u tenutku kada se desila nesreća. Dečak koji je bio na vagonu je stradao, dok je drugi preživeo ali je u teškom stanju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija