Skrivao 30 kilograma marihuane u kolima, odala ga nervoza

U putničkom vozilu sa srpskim tablicama na graničnom prelazu iz Mađarske prema Srbiji - Reske pronađeno više od 30 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana, saopštila je mađarska poreska i carinska služba, prenosi portal vajma.info.
Službenici su kontrolisali automobil sa srpskom registracijom, a vozač je rekao da nema ništa da prijavi, prenosi portal pozivajući se na mađarsku agenciju MTI.
 
Službenici su prihvatili tu izjavu, ali su krenuli u detaljnu pretragu zbog toga što je muškarac bio vidno nervozan. Vozač je uz prijavu predat policiji.
 
Kako navodi RTS, mađarski carinici i policajci detaljno su pregledali automobil koji je vozio državljanin Srbije (36).
 
Nakon kontrole ustanovljeno je da vozilo ima zavarene duple podove, pa je pozvana vatrogasna brigada iz Segedina koja je isekla podove automobila.
 
Pronadeno je 46 paketa opojne droge cija je procenjena vrednost na tržištu Madarske 200.000 evra.
 
Tridesetšestogodišnji vozac iz Srbije je pritvoren i protiv njega je pokrenut krivični postupak zbog šverca droge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija