Nestalo gotovo pola miliona dinara iz prostorija policije u Loznici

Iz prostorija lozničke policije nestalo je 480.000 dinara i manja količina deviza, koji su oduzeti tokom jedne policijske akcije od vlasnika aparata za klađenje iz Banje Koviljače u maju ove godine.
Nestalo gotovo pola miliona dinara iz prostorija policije u Loznici
Foto: 021.rs
Kako prenose Novosti, pre nedelju dana, inspektori su ponovo bili u kontroli kod istog vlasnika aparata i ponovo našli nepravilnosti. Kada je usledilo spajanje predmeta, ustanovljeno je da novca nema.
 
Usledila je sveobuhvatna istraga gde je novac nestao unutar policijske stanice, a u slučaj su se, prema saznanjima ovog lista, uključili i službenici Sektora za unutrašnju kontrolu MUP Srbije.
 
Urađena su i dva poligrafska ispitivanja. Izvesno je da je novac od problematičnog preduzetnika uzet i da o tome postoji pisano svedočanstvo.
 
I ranije se dešavalo da nekim policajcima nestanu pare na poslu. Pre nekoliko meseci, u policijskoj stanici u Malom Zvorniku, ustanovljeno je da je policajcu novac uzeo kolega i jedan od najboljih prijatelja, koji je sve to priznao kada je trebalo da bude podvrgnut poligrafskom ispitivanju.
  • JS

    31.12.2017 09:23
    O bezobrazluku policije i sudstva na zapadu Srbije, posebno u Loznici se mogu romani napisati. Svi rade zajedno jedan za drugog i pokrivaju se medjusobno dok nevine ljude optuzuju za svoje greske. Bojim se da ce i ovaj put biti tako. A realno, sve bi ih trebalo procesljati i smeniti. Ali, sto bi se neko bavio time..
  • Обсервер

    31.12.2017 09:10
    Ја
    Ма, ја сам дошао и покупио лову !
  • Kraduckanje

    31.12.2017 03:02
    Zato i idu u racije, da smišljeno mažnjavaju lovu za sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija