Na listi SNS i ćerka Dragana Džajića, Radoslav Milojičić Kena, Rebrača, Zlatibor Lončar...

Na izbornoj listi SNS među prvih 20 kandidata našli su se i violinista Jovan Kolundžija, direktor Uprave za saradnju s dijasporom Arno Gujon, kao i ćerka fudbalera Dragana Džajića, Sanja Džajić.
Bivši ministar zdravlja Zlatibor Loncar je na 19. mestu na izbornoj listi čiji je nosilac predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević, dok je na 20. mestu sportista Željko Rebrača.
Na izbornoj listi SNS-a se među prvih 100 kandidata za poslanike našla i Tanja Macura iz udruženja "Mame su zakon", operska pevačica Jadranka Jovanović, direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, kao i nekadašnji funkcioner i poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena.
Među kandidatima za poslanike su i funkcioneri SNS-a, premijerka Ana Brnabić, dosadašnji pedsednik skupštine Srbije Vladimir Orlić, ministar za boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković i drugi.
 
Republička izborna komisija proglasila je na današnjoj sednici izbornu listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".
 
Listu je svojim potpisima podržalo 92.637 birača. RIK je ustanovio da je od toga pravno valjanih izjava birača 88.083.
 
Izbori u Srbiji održaće se 17. decembra.

Komentari 27

  • Ivan Cirkovic

    15.11.2023 22:00
    Napred Keno!!!
    Ponosan sam na naseg sugradjanina Radoslava Milojicica Kenu!!! Beskompromisan u borbi za bolje sutra nase zemlje i narednih cetiri godine dace veliki doprinos rame uz rame sa nasim vodjom Aleksandrom Vucicem!! Zivela Srbija!!!
  • Trt

    04.11.2023 10:15
    Kolundžija
    Šta je njemu ovo trebalo...
  • lepi

    04.11.2023 09:25
    jezivo
    Kakva bagra....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.