Dom u Zvečanskoj dobio ministarske fotelje Sulejmana Ugljanina

Garnitura koju je koristio odlazeći ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin, u dva ministarska mandata u kabinetu u Nemanjinoj 11, poklonjena je danas deci bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj.

Garnitura koju je koristio odlazeći ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin, u dva ministarska mandata u kabinetu u Nemanjinoj 11, poklonjena je danas deci bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj.

Kožna garnitura, trosed i pet fotelja, privatno vlasništvo Ugljanina, biće deo dnevnog boravka u Odeljenju za srednjoškolsku i studentsku omladinu pri Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, gde trenutno boravi 25 mladića i devojaka.

Pomoćnik ministra Edib Kajević podsetio je da je Ugljanin vodio Kancelariju za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja i radio sa nerazvijenim opštinama i na kraju mandata odlučio da deo svoje lične imovine, koju je koristio sve ove godine, pokloni domu u Zvečanskoj. Prema njegovim rečima, na tim foteljama su sedeli mnogi uspešni ljudi, državnici, političari i sportisti i sklopljeni su važni poslovi. To mladima nek posluži kao motiv da iz doma izađu kao uspešni ljudi i nastave samostalni život, poručio je Kajević.

Socijalna radnica prihvatilišta Valerija Mitrović izrazila je zahvalnost na donaciji, istakavši da će ona poslužiti deci u zajedničkoj prostoriji, gde imaju jutarnje sastanke i gde se druže.

U delu za srednjoškolsku i studentsku omladinu u Zvečanskoj borave mladi uzrasta od 15 do 26 godina i tu borave dok se školuju, najdalje do fakulteta. Predstavnici Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja rekli su da će Kancelarija nastaviti da radi u okviru Ministarstva privrede.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija