Obrenovac se i dalje čisti

U Obrenovcu nastavlja čišćenje grada od kabastog smeća, dezinfekcija terena, a u toku i je popravka glavnog kolektora za fekalnu kanalizaciju.

U Obrenovcu nastavlja čišćenje grada od kabastog smeća, dezinfekcija terena, a u toku i je popravka glavnog kolektora za fekalnu kanalizaciju.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da ne može tačno da precizira koliko će biti potrebno da kolektor ponovo počne da radi, čime bi se omogućilo funkcionisanje sistema kanalizacije.

Na ulicama Obrenovca i danas su iznete velike količine stvari koje je poplava pretvorila u đubre i koje se odnose i vojnim i civilnim kamionima. Tu su i dve lake, poljske vojne bolnice, Dom zdravlja radi, a po rečima nadležnih u kasarnu se vratilo još oko 200 građana koji su zbog poplava bili evakuisani iz Obrenovca.

U centru grada radi nekoliko prodavnica, a stručnjaci Elektrodistribucije Beograd se trude da do večeras puste struju u naselju Dudovi. U Obrenovcu, u pojedinim delovima grada, i dalje ima vode koja ne može da otekne, neprijatan miris se takođe oseća, a neki od građana koji čiste lokale, stanove i kuće nose zaštitne maske.

Na nekoliko punktova Crvenog krsta dele se hrana i voda, javni prevoz već nekoliko dana radi, a tu je danas i veliki broj pripadnika Vojske Srbije koji pomaže gde god treba.

  • 07.06.2014 16:39
    A da li se rejting SNS-a i njihovog predsednika popravio. Šta kažu agencije za ispitivanje popularnosti političara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija