Isplaćeno 30 miliona evra za sanaciju majskih poplava

Do sada je uplaćeno 30 miliona evra za sanaciju štete od majskih poplava u Srbiji, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.
Do sada je uplaćeno 30 miliona evra za sanaciju štete od majskih poplava u Srbiji, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

On je u Tekiji, koju su pre dve nedelje pogodile bujične poplave i klizišta usled obilnih kiša, rekao da je "transparentan svaki dinar i svaki čovek kome je novac uplaćen". "Nikada transparentnije i nikada poštenije", rekao je premijer.

On je ocenio da to smeta samo onima koji polaze od sebe i koji znaju da su krali i pljačkali, pa misle da će i drugi to da rade. Kako je naveo, takvi ne veruju da postoje pošteni ljudi koji će da kažu "mi ne krademo, radimo za svoj narod i državu". Vučić je ocenio da možda svi neće biti zadovoljni količinom novca koju su dobili, "ali je sigurno da novac niko neće sakriti ni ukrasti".

Vučić je dodao da je država do sada isplatila 13.600 rešenja zbog poplava koje su zadesile Srbiju.

  • citateljka

    28.09.2014 10:38
    Gde...?
    premijeru mozemo da se uverimo da se trosimo transparentno?
    Imate li sajt na kojem ste objavili informacije. Na poplave.rs ne vidim nista na ovu temu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija