Stefanović zaprepašćen snimkom napada na Vučićevog brata

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Srefanović i direktor policije Milorad Veljović zaprepašćeni su snimkom koji je emitovan u medijima, a na kojem se vidi prebijanje Andreja Vučića, brata premijera Aleksandra Vučića i dvojice pripadnika Vojske Srbije.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Srefanović i direktor policije Milorad Veljović zaprepašćeni su snimkom koji je emitovan u medijima, a na kojem se vidi prebijanje Andreja Vučića, brata premijera Aleksandra Vučića i dvojice pripadnika Vojske Srbije.

Oni su istakli da će se preduzeti svi potrebni koraci, kako se ovakvi brutalni napadi više nikada ne bi dogodili u policiji.

Snimak incidenta u kojem su pripadnici Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, brata premijera, objavio je kanal N1. Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je da je njegov brat Andrej Vučić pretučen.

Vučić je naveo da su teško povređena dva pripadnika njegovog obezbeđenja, kao i njegov brat, ali nije želeo da govori konkretno o kakvim povredama je reč. Rekao je da su njegovog brata napali pripadnici Žandarmerije, ali da su se izvinili.

- Došlo je do nekog prekoračenja ovlašćenja, ti ljudi koji su to učinili su se izvinili. Nećemo privatno goniti bilo koga. Ovo je težak dan za moju porodicu - rekao je Vučić.

On je pomenuo i da razume zašto su "momci iz Žandarmerije bili nervozni", pošto su taj dan radili nešto što im se nije radilo. Njemu se lično izvinio i komandant Žandarmerije Milenko Božović.

Pripadnici Žandarmerije pretukli su Andreja Vučića, brata Aleksandra Vučića i članove njegovog obezbeđenja, a prema prvim informacijama, oni su prebačni na VMA, za sada nije poznat stepen zadobijenih povreda.

Andrej Vučić je privatno bio sa trojicom članova obezbeđenja, koje je dobio kao član porodice premijera.

 

 

 

  • lilu

    03.10.2014 12:23
    @
    mogu samo reći jednu stvar prebili su pogrešnog brata
  • Svasta

    30.09.2014 20:06
    Kobre
    Ja citam i ne mogu da verujem šta pišu i lupetaju pojedini ovde.

    @Samo mi nije jasno kakvi su ovo vojni specijalci koji dopuste da ih policija ovako isprebija.

    Druže, da li si ti lepo pregledao snimak?
    Da li si primetio da ova dva momka, pokušavaju da zaštite čoveka od 20 i više žandarma POD PUNOM opremom?

    Da li si primetio da ova dva momka, pokušavaju da zaštite čoveka bez upotrebe oružja i sile od 20 policajaca koji se ponašaju kao huligani?

    Da li si ti svestan da su se ovi momci legitimisali, ali žandarmeriju to nije zanimalo.

    Kobre su vojna jedinica, službena lica i kao takve NISU SMELI da upotrebe silu nad njima.
    Zato sada ispaštaju.

    Da li si primetio da ova 2 momka, zanemaruju svoje živote, guraju svoje telo u prvi plan, izlažu se velikom riziku da zaštite drugog bez upotrebe oružja koje su imali, već profesionalno razmišljaju glavom i uspešno izvlače čoveka iz čeljusti vukova(20 i više nenormalnih pandura)?

    Kobre su naša najbolja Vojna jedinica i jedna od najboljih u svetu, tako da nemoj da lupetaš gluposti i omaložavaš ih.

    Ova 2 momka su pokazala kako je žandarmerija trebala da reaguje.
    Ako 20 i više žandarmeraca nisu sposobni da savladaju 3 osobe i bez upotrebe pendreka i oružja reše situaciju, onda im nije mesto tu gde se nalaze.
  • 30.09.2014 15:46
    "što se i da primetiti na snimku, onaj poslednji udarac preko bubrega dobio zato što je bacio nešto na policiju.
    Inače nije mi ga žao ni malo, nek oseti i on malo duh 90-ih..."


    Izvrsno poređenje. I tada su dobijali batina samo oni koji su napadali policiju. Nego, mene zanima šta su sve stekli narednih godina..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija