Mladići poginuli kod Begeča u povratku sa rođendanskog slavlja

Tri mladića poginula su u udesu koji se tokom noći dogodio na ulazu u Begeč. Oni su se vraćali sa proslave rođendana jednog od njih.

Tri mladića poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se tokom noći dogodila na ulazu u Begeč iz pravca Futoga.

Poginuli mladići su iz Begeča. Nemanja G. (22), Srđan V. (22) i Mihajlo Š. (24) vraćali su se iz Futoga, iz kafane "Bosanac", sa proslave Mihajlovog rođendana. Mladići su bili drugovi od detinjstva.

U MUP-u navode da se udes dogodio oko jedan sat posle ponoći, u ulici Nikole Tesle, kada je "opel vektra" u kojoj su bili stradali mladići sletela sa puta i udarila u banderu.

U Hitnoj pomoći kažu da su mogli samo da konstatuju smrt mladića.

Do nesreće je, kako se nezvanično saznaje, došlo prilikom preticanja, na blagoj krivini u blizini benzinske pumpe.

Nakon toga Begeč je ostao bez struje. Begečani su ostali i bez fiksnih telefona, a mobilna telefonija otežano funkcioniše. Radnici Elektrovojvodine menjaju oštećeni stub, a saobraćaj između Futoga i Begeča otežano se odvija zbog radova na elektromreži.

Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće se istražuju.

  • /

    26.12.2014 13:16
    -_-
    Svi sada mislite da njima roditelji nisu pricali isto to sto i vi pricate vasoj deci.Decki se nisu nadali da ce se dositi a i ipak je Mihailu bio rodjendan normalno da ce piti da su znali da ce se to desiti ne bi to bilo.I jebem vam struju ko da je bitna bila u tom trenutku struja strasno ;(
    Nek im laka crna zemlja :(((
  • s

    08.12.2014 11:49
    Užas
    Užas i stahota a i grehota što je uvek neko drugi kriv za našu decu ..zapitajmo se roditelji ko je u stvari kriv ?Pa i mi smo bili deca a da li mo pili te količene alkohola do iznemolosti , da li smo se drogirali i vozili ..Na žalost sva smrt mladih u poslednje vreme niti je njima niti je nama bio nauk..Moje saučešće familijama
  • Limanka

    07.12.2014 01:31
    @Damjan
    Ja sam mog sina, koji sada ima 10 godina, od treće godine (procenila sam tada da može da razume važne stvari) naučila kako da prelazi ulicu sa semaforom: 1. pogleda prvo levo i desno da ne ide neki biciklista (na trotoaru je obeleženo linijom da je tu bajs staza i to je još jedna u nizu srpskih saobraćajnih gluposti),
    2. pogleda levo da vidi da neko ne skreće desno,
    3. pre nego što krene da prelazi drugu polovinu bulevara mora da se okrene udesno da vidi da li neko od vozača kojima je takođe zeleno, skreće levo (u ovim slučajevima su naročito bahati),
    4. na kraju, vidi da li neko iz suprotnog pravca njegovom kretanju skreće desno jer je njemu takođe zeleno.
    Komplikovano?! Ne, samo dobro utrenirano ili, usuđujem se reći izdresirano, upravo kao što ste vi sa vašim psom uradili!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija