Siniša Mali ugostio Plasida Dominga

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ugostio je poznatog španskog tenora i dirigenta Plasida Dominga u Skupštini grada.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ugostio je poznatog španskog tenora i dirigenta Plasida Dominga u Skupštini grada.

"Ovo je veliki trenutak za Beograd i našu zemlju jer smo još jedanput potvrdili da je Beograd prestonica kulture", rekao je gradonačelnik Beograda.

Plasido Domingo nastupiće u Srbiji posle više od dve decenije, u ponedeljak 8. decembra u Kombank areni. Ovaj višestruko talentovan umetnik, u svojoj višedecenijskoj karijeri uključuje 144 pevačkih rola, a poznat je po svom jedinstvenom, dramatičnom glasu s rasponom od više od četiri pune oktave.

"Veoma sam srećan sto sam se vatio u Beograd. To je grad sa divnom kulturom i divnim pevačima i moram da kažem da mi je veliko zadovoljstvo bilo da pevam sa sjajnim sopranom Milom Bakočević. Pamtim toplinu i entuzijazam srpske publike 1988. godine i nadam se da će publika uživati u koncertu baš koliko sam i ja onda uživao", rekao je Domingo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija