Sremska Mitrovica: "Luvata" gradi još jedan pogon

Multinacionalna kompanija "Luvata" gradiće novu proizvodnu halu, rekli su iz kabineta gradonačelnika Branislava Nedimovića.
Multinacionalna kompanija "Luvata" gradiće novu proizvodnu halu, rekli su iz kabineta gradonačelnika Branislava Nedimovića.

Nova hala u Mitrovici biće površine od 4.000 metara kvadratnih, a kako je saopšteno, novi proizvodni pogon doneće i nova radna mesta.

Kompanija "Luvata" deo je "Nordik kapital grupe" sa sadištem u Londonu, ima fabrike na većini kontinenata širom sveta i proizvodi toplotne izmenjivače koji se koriste u automobilskoj i građevinskoj industriji.

"Luvata" je prošle godine preuzela prostorije fabrike "MIV 2 invest" u Sremskoj Mitrovici, a u njoj je zaposleno oko 200 radnika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina