Ruma: Završeno takmičenje solo pevača "Nikola Cvejić"

Titulu laureata na takmičenju solo pevača "Nikola Cvejić" u Rumi ponela je studentkinja Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu Milena Damnjanović.
Titulu laureata na takmičenju solo pevača "Nikola Cvejić" u Rumi ponela je studentkinja Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu Milena Damnjanović.

Pevačica je trijumfovala u trećoj kategoriji, a prošle godine je osvojila prvu nagradu u drugoj kada je i pokazala o kakvom se talentu radi.

I ove godine takmičenje je imalo međunarodni karakter, učestvovao je 41 solo pevač iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Slovenije.

Prvu nagradu u pretkategoriji osvojila je Martina Koljenšić, u 1. kategoriji Anđela Todorović i Silvan Jovanović, 2. kategoriji Gabriela Deglin i Stevan Jovanović, 3. kategoriji Milena Damnjanović i Predrag Kačavenda, dok u 4. kategoriji nisu dodeljene prve nagrade.

Pored nagrade za laureata takmičenja dodeljene su još dve specijalne nagrade Jeleni Stojilović za najperspektivniji sopran i Martini Koljenšić kao najmlađoj takmičarki.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina