Ruma: Ubijena žena, osumnjičen unuk

Rumljanka Mira Šarac pronađena je ubijena u kasnim popodnevnim satima danas u svom stanu.
Sumnja se da ju je sa više uboda nožem, usmrtio dvadesetogodišnji unuk Srđan M. kojeg je policija odmah nakon ovog zločina uhapsila u jednoj rumskoj kladionici, gde je otišao nakon ubistva.
 
Prema nezvaničnim informacijama do koje su došle Novosti, zločin se desio u naselju Igralište kada je unuk sa više uboda nožem usmrtio babu. Telo nesrećne žene pronašao je jedan od njenih prijatelja, kada je zazvonio na vrata stana.
 
Dok se čekala lekarska služba, dvadesetogodišnjak je pobegao iz stana, ali brzom intervencijom policije on je pronađen za kompjuterom u jednoj kladionici u Rumi.
 
Istraga je u toku.
  • Marko

    27.01.2018 07:51
    Nije nego
    Nije kladionica nego igraonica. Otišao dečko da igra counter strike.
  • sta?

    25.01.2018 01:39
    od kad
    Od kaad u kladionici mozes da sednes za kompjuter? Mozda samo u Rumi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina