Pančevo: 25 miliona za bezbednost saobraćaja

Na predlog Komiteta za bezbednost saobraćaja, Gradsko veće odlučilo je kako će biti potrošeno nepunih 25 miliona dinara u svrhu unapređenja bezbednosti saobraćaja.

Novac je u stvari deo kazni za saobraćajne prekršaje koje su naplaćene na teritoriji grada Pančeva. Od toga 4,8 miliona preneto je iz 2017. godine, a 20 miliona su očekivani prihodi za tekuću godinu.

Za unapređenje saobraćajne infrastrukture, kako navodi 013info.rs, predviđena je potrošnja od 10 miliona dinara. A od toga, pet miliona za bolji saobraćaj u zoni škola.

Ukupno 1,7 miliona biće potrošeno za unapređenje saobraćajnog vaspitanja i obrazovanja. A ista suma planirana je i za preventivno-promotivne aktivnosti iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Za tehničko opremanje saobraćajne policije predviđeno je 1,2 miliona dinara.

U ovom dokumentu više od dva miliona dinara planirana su kao sredstva za rad samog Komiteta, ali po više osnova. I to sredstva za rad za ovu godinu – 850.000 dinara, pa 120.000 dinara kao sredstva za rad  - troškovi putovanja u zemlji i inostranstvu, pa još 850.000 dinara za sredstva za Komiteta – usluge po ugovoru, i na kraju 220.000 dinara kao sredstva za rad – učešće na seminarima, obukama i stručnim skupovima – kotizacija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina