Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini

Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine od ponedeljka, 2. aprila, obilaze naselja po Vojvodini.
Prikupljanje krvi od ponedeljka u više mesta u Vojvodini
Foto: Pixabay
U ponedeljak ekipa će raditi u Vrbasu, u prostorijama Crvenog krsta od 9 do 11 časova. Druga ekipa biće u Inđiji u Domu zdravlja od 15 do 18 časova. 
 
Mobilne ekipe u utorak će biti u Sremskim Karlovcima u prostorijama Crvenog krsta od 9 do 11 časova i u Kikindi u prostorijama Crvenog krsta od 9 do 12 časova. U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj kamenici, akcija davanja krvi održaće se od 12 do 16 časova.
 
Ekipa će u sredu raditi u pozorištu u Bečeju od 8 do 12 časova.
 
U četvrtak mobilna ekipa biće u Ljukovu u osnovnoj školi od 8 do 10 časova i u Jarkovcima u Ambulanti od 10:30 do 11:30 časova. Druga ekipa biće u Srbobranu u Pozorištancu od 8 do 12 časova.
 
Petak je neradan dan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina