VIDEO: Ceo grad se pretvorio u santu leda

Sibirski grad Dudinka pretvorio se u veliku ledenu santu kada je zbog snežne oluje u tom gradu puklo nekoliko vodovodnih cevi, uključujući i onu glavnu.
Sibirski grad Dudinka pretvorio se u veliku ledenu santu kada je zbog snežne oluje u tom gradu puklo nekoliko vodovodnih cevi, uključujući i onu glavnu.

Za kratko vreme ulice grada Dudinke koji se nalazi u središnjem Sibiru bile poplavljene, ali zbog ekstremno niskih temperatura, od -40 stepeni Celzijusa, a neki ljudi koji žive u prizemlju, bukvalno nisu mogli da izađu iz kuće.

Osim toga, nastupila je nestašica vode i 22 hiljade građana je ostaloa bez struje, ali internet veza je bila odlična, zbog čega neki nisu odoleli pa su na društvenim mrežama objavljivali fotografije grada koji je postao ledena santa.

Velika hladnoća zaledila je i cevi s toplom vodom, a zbog zaleđene infrastrukture i nestašice vode i struje lokalne vlasti su proglasile vanredno stanje.

  • a gde je?

    29.01.2015 16:12
    Vucic. Ovo za njih je lagana prica a kod nas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.