FOTO: Od banana stvara pravu umetnost

Kada je neko kreativan, nikad mu ne nedostaje materijala da iskaže svoj talenat.
Kada je neko kreativan, nikad mu ne nedostaje materijala da iskaže svoj talenat.

Jednog danskog grafičkog dizajnera banana je inspirisala da od nje stvori prava mala remek-dela.

Ni tridesetsedmogodišnji Stefan Braše nije mogao da zamisli da će njegovi zanimljivi crteži na banani postati toliko popularni na Instagramu. Naime, nakon objave ovih fotografija njegov profil počelo je da prati 15.000 ljudi, što ga je inspirisalo da napravi "Voćni kalendar", u koji svakog meseca postavlja slike novog dizajniranog voća.

Za sajt Bored Panda rekao je kako je ova neobična umetnost proistekla iz potpune dosade na radnom mestu.

"Uzeo sam hemijsku i počeo da žvrljam po banani, a onda sam se iznenadio kako je njena kora dobra za crtanje. Nastavio sam, a ideje su se same nizale".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.