VIDEO: Pijani fudbaler poršeom uleteo u prodavnicu

Belgijski fudbaler Džonatan Ležer koji nastupa za ruski Terek Grozni, uleteo je svojim "poršeom" u jednu lokalnu prodavnicu napravivši štetu od 300.000 evra.
Belgijski fudbaler Džonatan Ležer koji nastupa za ruski Terek Grozni, uleteo je svojim "poršeom" u jednu lokalnu prodavnicu napravivši štetu od 300.000 evra.

U trenutku kada je automobilom uleteo u radnju, ovaj 25-godišnji vezista bio je pod dejstvom alkohola, a u incidentu je lakše povređena jedna mušterija.

Incident se dogodio u ranim jutarnjim časovima u belgijskom gradu Tongerentu, kada se Ležer vraćao iz noćnog provoda.

Njemu ovo nije prvi put da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, pošto je pre tri godine dok je nastupao za Anderleht, takođe kolima uleteo u jedan objekat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.