VIDEO: Časna sestra ukrala pivo

Na snimku objavljenom na Jutjubu vidi se kako časna sestra ulazi u jednu prodavnicu u Americi i krade pivo iz frižidera.
Na snimku objavljenom na Jutjubu vidi se kako časna sestra ulazi u jednu prodavnicu u Americi i krade pivo iz frižidera.

Ona otvara vrata frižidera, povremeno okrećući glavu da vidi da li je prodavac motri, da bi potom uzela limenke piva i sakrila ih u džep. Potom odlazi do drugog frižidera, uzima bocu vode koju drži u ruci, da bi se opet vratila prvom frižideru i "posudila" još jedno pivo.

Snimak je nastao 6. oktobra, ali nije poznata lokacija nesvakidašnjeg događaja, niti da li je u pitanju prava časna sestra ili žena u kostimu.

  • Scotch Bonnet

    10.10.2012 13:29
    Beer
    To sestro! Oladi jedno pa nek klize molitve.
  • Maco

    10.10.2012 09:59
    u pitanju je zapravo
    PINGVIN
  • Huncut

    10.10.2012 07:29
    DL
    Priprema se za DL (double limenka)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.