Otvorena modna agencija za ružne

Jedna britanska modna agencija odlučila je da se specijalizuje za "atipične" manekene.
Jedna britanska modna agencija odlučila je da se specijalizuje za "atipične" manekene.

Ova agencija, pod nazivom "Modna agencija za ružne" (Ugly Models Agency), nema posebne kriterijume kada je reč o izboru manekenki i manekena. Tu svako može da nađe svoje mesto. Dobrodošli su i debeli, ćelavi, niski, krezavi, razroki, bubuljičavi...

"Niko nije previše ružan", kaže Mrak Frenč, vlasnik ove neobične agencije čiji manekeni imaju od 18 do 100 godina. "Mi volimo i debele žene i muškarce sa velikom dioptrijom, izuzetno visoke kao i anormalno niske ljude", dodao je on. "Glavna karakteristika naših modela je da se osećaju dobro u svojoj koži", objasnio je Frenč.

"Modna agencija za ružne" je izuzetno ponosna na svoje manekene koje je uspela da plasira u sam vrh modne industrije. Pojedini modeli rade za velike modne kuće poput kompanije Kalvina Klajna ili modne časopise kao što je renomirani magazin "Vog".

  • subliminal

    31.01.2013 09:51
    zaboravio/la si
    'majka i ja smo jedno':)ovo sa bogom je jeftina zamena teza;)
  • Anonimno

    30.01.2013 20:08
    * Jeste dobro,odlično i dragoceno ono što je od Bo
    * Treba znati da onaj što ovo piše,jeste u svemu manji u odnosu na vas * Delovanje na povratak ljudi u svoje zemlje koji su u evropi i svetu * Na umu imati da,vlasti vaše zemlje,vlasti u svetu i vlasti u evropi,jesu vlasti od Boga kroz narod postavljene * Ohrabrenje od strane vlasti i države da hoće biti mnogo bolje narodu u tvojoj zemlji * Ti sve možeš * Bog jeste sa vama * U tvom srcu jesu reči isceljenja * Ti si dragocen(a) u mojim očima,veli Gospod * Otvori svoje srce * Onaj narod koji je mali,ustvari jeste veliki narod * Vi ste predivni,i ono što je u vama,dar je od Boga * Znajući koliko ste veličanstveni i predivni u očima Gospodnjim,malo po malo,sve veći broj vašeg,i naroda evrope i sveta,vas će prihvatati * Vi imate um Božiji * Ne bojte se nevolja što ponekad naidju * U svakome danu,nova je milost Gospodnja * Sa potpunom slobodom,ohrabrujte svoj narod * Vi znate kako da delujete,jer nad vama jeste ruka nevidljivog Boga * Večna je ljubav Gospodnja * Neka vas vodi ono što je ponizno,i o ovome govori Bog * U ime Gospoda Isusa Hrista,na svemu i za sve,Bogu i nebeskom Ocu slava i hvala *

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.