Dečaku se zalepio jezik za zaleđenu šipku

Jednom učeniku osnovne škole u Isthemptonu se jezik zalepio za zaleđenu metalnu šipku, pa su vatrogasci pozvani u pomoć.
Jednom učeniku osnovne škole u Isthemptonu se jezik zalepio za zaleđenu metalnu šipku, pa su vatrogasci pozvani u pomoć.

Dečak, čije ime nije objavljeno, želeo je da dotakne jezikom šipku u školskom dvorištu, ali je ona bila toliko zaleđena da nije mogao sam da odvoji jezik od nje.

Školska uprava je pozvala vatrogasce, koji su polili toplu vodu po šipci i dečakovom jeziku. Bilo im je potrebno nekoliko kofa sa vodom, pre nego što se jezik konačno odvojio od šipke. Dečak je zatim pregledan i, kada je utvrđeno da mu jezik nije povrđen, poslat nazad na časove.

"Ne preporučujem stavljanje jezika na bilo šta metalno do kraja zime", rekao je šef vatrogasnog tima. On je rekao da je ovo bio drugi slučaj lepljenja jezika za metal u njegovoj karijeri.

  • 17.02.2014 12:50
    Hahaha! Pa ne toplu vodu, nego hladnu... Fizika, ljudi, šesti razred osnovne škole.
  • dzordzina

    17.02.2014 09:38
    rodi me majko..
    nije bilo Vucica,da ga spasi :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.