Hvalisanje devojčice na fejsbuku koštalo oca 80.000 dolara

Hvalisanje na fejsbuku devojčice Dejn Snej sa Floride o očevoj vansudskoj nagodbi koštalo je njenog oca 80.000 američkih dolara jer je ta informacija, kako se ispostavilo, bila tajna.
Hvalisanje na fejsbuku devojčice Dejn Snej sa Floride o očevoj vansudskoj nagodbi koštalo je njenog oca 80.000 američkih dolara jer je ta informacija, kako se ispostavilo, bila tajna.

Šezdesetdevetogodišnji Patrik Snej tužio je školu u Majamiju zbog starosne diskriminacije i dobio 10.000 dolara troškova i 80.000 sudske nagodbe.

Jedini uslov je bio da ćuti o tome, odnosno da su detalji pogodbe tajni. Ipak, kćerka se "izlanula" na fejsbuku i podelila tu tajnu sa 1.200 prijatelja na toj društvenoj mreži.

"Mama i tata su dobili slučaj protiv škole. Škola je službeno platila moj odmor u Evropi na leto", napisala je devojčica. Taj post koštao je 80.000 dolara, koliko je iznosila nagodba. Škola nikada nije uplatila iznos naglasivši da je Snej prekršio ugovor o tajnosti što je na kraju i Žalbeni sud Floride potvrdio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.