FOTO: Žirafa se oprašta od bolesnog radnika zoo vrta

Fotografija iz roterdamskog zoološkog vrta, na kojoj žirafa dodiruje lice teško bolesnog čoveka, dirnula je svet.
Fotografija iz roterdamskog zoološkog vrta, na kojoj žirafa dodiruje lice teško bolesnog čoveka, dirnula je svet.

Muškarac na njoj je 54-godišnji volonter Mario, koji godinama radi sa životinjama u ovom zoološkom vrtu u Holandiji. Nakon što mu je dijagnostikovan teški oblik tumora, a lekari rekli da mu nije preostalo puno vremena, Mario je imao samo jednu želju: da se pozdravi sa životinjama o kojima je brinuo.

Zahvaljujući holandskoj organizaciji "Ambulance Wish Foundation", Mariju je ispunjena želja. U krevetu je dovezen u zoološki vrt, a iz fondacije su zabeležili trenutak kada jedna od žirafa prilazi bolesniku i oprašta se od njega.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.