Krio drogu ispod sala na stomaku

Kristofer Mičel (42) sa Floride težak 204 kilograma pokušao je da prokrijučari kokain i marihuanu skrivene u naboru sala ispod stomaka.
Kristofer Mičel (42) sa Floride težak 204 kilograma pokušao je da prokrijučari kokain i marihuanu skrivene u naboru sala ispod stomaka.

Saobraćajna policija je Mičela zaustavila na drumu kod Orlanda, jer kao suvozač nije bio vezan pojasom, što je ovaj objasnio nestandardnim obimom svog stomaka.

Policajcima je, međutim, palo u oči da se i vozač i korpulentni suvozač previše znoje i da deluju neuobičajeno nervozno, pa su odlučili da automobil pregledaju sa psima obučenim za nalaženje droge. Ovi su njuške odmah zabili u pregib sala pod Mičelovim raskošnim trbuhom, uprkos njegovom pokušaju da miris narkotika prikrije sprejom za čišćenje tepiha.

"Pod salom na stomaku smo mu našli 23 grama marihuane i nešto kokaina", saopštili su u policiji. Prilikom pretresa, u kolima su pronađeni i oružje i 7000 dolara, a Mičel i čovek koji ga je vozio su uhapšeni.
  • 18.06.2014 11:05
    jednom sam procitao
    Jos u vreme tiranina iz 90ih u 'Novostima' sam procitao kako je covek uhapsen zbog 1.5 g marihuane i Rizla listica pronadjenih u fioci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.