Golman napustio utakmicu zbog krave, ekipa izgubila 20:0

Verovatno ste čuli mnogo čudnih priča sa i oko fudbalskih terena ali ova sigurno pretenduje da bude jedna od najbizarnijih koju ste pročitali ikada.

Verovatno ste čuli mnogo čudnih priča sa i oko fudbalskih terena ali ova sigurno pretenduje da bude jedna od najbizarnijih koju ste pročitali ikada.

Naime, priča dolazi iz amaterskih francuskih liga, sa meča u kome su se sastali Marli-Gomon i Tupinjo. Golman Marli-Gomona, po zanimanju farmer, zbog hitnog telefonskog poziva je morao da ode sa meča. Razlog je informacija da mu se krava teli.

Meč je napustio u 25. minutu, a njegova ekipa je doživela pravi debakl i izgubila sa 20:0. Njega je na golu morao da zameni 61-godišnji predsednik kluba.

  • aero casper

    26.11.2014 23:12
    još uvek se smejem..... ali čovek jasno zna svoje prioritete, koliko nas može sa time da se pohvali???
  • Konstantin

    26.11.2014 21:38
    Golman
    U svakom slučaju je bolje prošao nego ovaj jadnik

    https://www.youtube.com/watch?v=lw2m-iU8gKE#t=288
  • 26.11.2014 21:29
    Zasto golmana nije zamenio jedan od igraca? Ovi ocigledno ne znaju pravila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.